Κοινωνικοσ Τουρισμοσ 2021-2022 : See full list on ethnos.gr. Ευρώ, οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τη δευτέρα 24 μαΐου έως και την τρίτη 15 ιουνίου στα κεπ όλης της χώρας. Δίνουν ώθηση στον τουρισμό και στηρίζουν χιλιάδες οικογένειες Αντίστροφα μετράει ο χρόνος γ ια την ανακοίνωση των δικαιούχων του προγράμματος «κοινωνικός τουρισμός 2021» του οαεδ. Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα. «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και του οπεκα, από τα οποίαθα επωφεληθούν 350.000 άτομα και οι οικογένειές τους, θα έχουν ουσιαστική συμβολή στην επανεκκίνηση του τουρισμού, μετά το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς βοηθούν, μεταξύ άλλων και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Μάλιστα, ειδικά για τον αύγουστο, το ποσοστό της επιδότησης του οαεδ θα αυξηθεί κατά 20%, ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη του τουριστικού κλάδου και συμμετοχή των επιχειρήσεων κατά την «αιχμή» της περιόδου. See full list on ethnos.gr «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ελκυστικό, καθώς χαρακτηρίζεται από αυξημένες επιδοτήσεις στους δικαιούχους (έως και το 100% σε ορισμένες περιπτώσεις) καιμειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα που λαμβάνουν μέρος. 720 € (2 δίκλινα χ 60 € /ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) 2.

Προσωρινοί Πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων του Προγράμματος ...
Προσωρινοί Πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων του Προγράμματος ... from 1.bp.blogspot.com
Mέχρι τις 31 ιουλίου μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από σήμερα δευτέρα 24η μαΐου 2021 μέχρι και την τρίτη 15 ιουνίου 2021. 55 € (2 ενήλικες χ 20 €, 1 παιδί 15 € +1 παιδί δωρεάν) 2. «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ. Υποβάλετε αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού δυναμικού (οαεδ). See full list on ethnos.gr 55 € (2 ενήλικες χ 20 €, 1 παιδί 15 € +1 παιδί δωρεάν) συνολική επιδότηση οαεδ: See full list on alfavita.gr

Ειδικότερα αυτή τη στιγμή προχωράει ο έλεγχος από την ααδε για να εξακριβωθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο.

Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ. 55 € (2 ενήλικες χ 20 €, 1 παιδί 15 € +1 παιδί δωρεάν) συνολική επιδότηση οαεδ: Έλαβαν 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή 3. Πώς και πότε υποβάλλονται οι δηλώσεις Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει o αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (αμκα), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από σήμερα δευτέρα 24η μαΐου 2021 μέχρι και την τρίτη 15 ιουνίου 2021. Στην περίπτωση συνταξιούχων του ογα που έχουν υπαχθεί στον εφκα και πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο down ή εγκεφαλική παράλυση απαιτείται επιπλέον η γνωστοποίηση αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή η απόφασή της. Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής. Δεν πρέπει να έχει λάβει voucher κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα 2. See full list on alfavita.gr See full list on ethnos.gr See full list on alfavita.gr

Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν ναενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω περιοριστικών μέτρων και lockdown, το πολλαπλασιαστικό όφελος για τον τουρισμό αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερο. See full list on ethnos.gr May 24, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021: See full list on alfavita.gr «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ...
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ... from estiatriteknonthessalonikis.gr
Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν.1296/1982. Ευρώ, οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τη δευτέρα 24 μαΐου έως και την τρίτη 15 ιουνίου στα κεπ όλης της χώρας. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από σήμερα δευτέρα 24η μαΐου 2021 μέχρι και την τρίτη 15 ιουνίου 2021. Jun 26, 2021 · τουρισμός για όλους 2021: See full list on ethnos.gr Έλαβαν 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή 3. Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής. Ως εκ τούτου τις επόμενες ημέρες (μετά την 29 ιουνίου 2021) αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος γ ια την ανακοίνωση των δικαιούχων του προγράμματος «κοινωνικός τουρισμός 2021» του οαεδ.

Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα Στην περίπτωση συνταξιούχων του ογα που έχουν υπαχθεί στον εφκα και πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο down ή εγκεφαλική παράλυση απαιτείται επιπλέον η γνωστοποίηση αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή η απόφασή της. Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα. Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «μητρώο παρόχων» του οαεδ, κατόπιν συνεννόησής τ. 775 € (84%) ιδιωτική συμμετοχή:151 € (16%) πληροφορίες για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οπεκα «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ. Δεν πρέπει να έχει λάβει συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο. Βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση αμκα) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός μητρώου (αμ) ογα 2. Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν ναενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω περιοριστικών μέτρων και lockdown, το πολλαπλασιαστικό όφελος για τον τουρισμό αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερο. Μάλιστα, ειδικά για τον αύγουστο, το ποσοστό της επιδότησης του οαεδ θα αυξηθεί κατά 20%, ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη του τουριστικού κλάδου και συμμετοχή των επιχειρήσεων κατά την «αιχμή» της περιόδου. Ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, κωστής χατζηδάκης, δήλωσε την πέμπτη 20/05 : Για τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση τόσο από τον οαεδ όσο και από τον οπεκα ο yπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, κωστής χατζηδάκης, δήλωσε: Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχήςστα κεπ, θα πρέπει να προσκομίσουν:

Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα May 24, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021: See full list on alfavita.gr See full list on alfavita.gr See full list on alfavita.gr

Εύβοια: Οι θυελλώδεις άνεμοι γκρέμισαν τις ανεμογεννήτριες ...
Εύβοια: Οι θυελλώδεις άνεμοι γκρέμισαν τις ανεμογεννήτριες ... from www.alfavita.gr
Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων για το πρόγραμμα κοινωνικού βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων οικονομικών, οικογενειακών και ασφαλιστικών κριτηρίων. Δεν πρέπει να έχει λάβει voucher κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα 2. 96 € (2 δίκλινα χ 8€/ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ' επιστροφής) το κόστος επιμερίζεται ως εξής: Ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, κωστής χατζηδάκης, δήλωσε την πέμπτη 20/05 : (5/7/2021 έως 30/5/2022) *ανώτατο ποσό συμμετοχής δικαιούχου/διανυκτέρευση, χωρίς πρωϊνό ο οπεκα επιδοτεί τις επιχειρήσεις καταλυμάτων των νησιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διαχείρισης των προσφυγικών ροών (λέσβο, λήμνο, άγιο ευστράτιο, σάμο, ικαρία, φούρνοι, χίο, οινούσσες, ψαρά, κω, πάτμο, ρόδο, κάρπαθο, κάσο, λέρο, κάλυμνο, αστυπάλαια, νίσυρο, σύμη, τήλο, χάλκη, λειψοί, αγαθονήσι, καστελόριζο), με ποσό ίσο με το άθροισμα της αντίστοιχης επιδότησης και της οικονομικής συμμετοχής των δικαιούχων ανά κατηγορία καταλύματος στους άλλους προορισμούς. Ειδικότερα αυτή τη στιγμή προχωράει ο έλεγχος από την ααδε για να εξακριβωθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο. «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ. May 24, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021:

Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν.1296/1982.

Ειδικότερα αυτή τη στιγμή προχωράει ο έλεγχος από την ααδε για να εξακριβωθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο. Βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση αμκα) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός μητρώου (αμ) ογα 2. Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχήςστα κεπ, θα πρέπει να προσκομίσουν: 'eως και την τρίτη 15 ιουνίου. Για τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση τόσο από τον οαεδ όσο και από τον οπεκα ο yπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, κωστής χατζηδάκης, δήλωσε: See full list on ethnos.gr Δεν πρέπει να έχει λάβει voucher κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα 2. 720 € (2 δίκλινα χ 60 € /ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) 2. Αν, μάλιστα, σκεφτούμε ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, μιλάμε για μια πολύ σημαντική στήριξη όχι μόνο για πολλές επιχειρήσεις του τουρισμού σε όλη την ελλάδα, με ειδική μέριμνα για ακρι. Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα. See full list on ethnos.gr (5/7/2021 έως 30/5/2022) *ανώτατο ποσό συμμετοχής δικαιούχου/διανυκτέρευση, χωρίς πρωϊνό ο οπεκα επιδοτεί τις επιχειρήσεις καταλυμάτων των νησιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διαχείρισης των προσφυγικών ροών (λέσβο, λήμνο, άγιο ευστράτιο, σάμο, ικαρία, φούρνοι, χίο, οινούσσες, ψαρά, κω, πάτμο, ρόδο, κάρπαθο, κάσο, λέρο, κάλυμνο, αστυπάλαια, νίσυρο, σύμη, τήλο, χάλκη, λειψοί, αγαθονήσι, καστελόριζο), με ποσό ίσο με το άθροισμα της αντίστοιχης επιδότησης και της οικονομικής συμμετοχής των δικαιούχων ανά κατηγορία καταλύματος στους άλλους προορισμούς. Αντίστροφα μετράει ο χρόνος γ ια την ανακοίνωση των δικαιούχων του προγράμματος «κοινωνικός τουρισμός 2021» του οαεδ.

Ειδικότερα αυτή τη στιγμή προχωράει ο έλεγχος από την ααδε για να εξακριβωθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο κοινωνικοσ τουρισμοσ. 775 € (84%) ιδιωτική συμμετοχή:151 € (16%) πληροφορίες για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οπεκα